Els nostres vins​

Els vins de Clos Pachem volen ser el reflex d’un paisatge i d’unes persones fascinades pel clima i els sòls del Priorat. Els nostres vins volen mostrar la cara més subtil del Priorat, sense que això signifiqui renunciar a la força del seu terroir.

licos

varietats:

Garnatxa blanca 100%

PACHEM

varietats:

Garnatxa

Camí de la Mina

2019

Garnatxa i Carinyena

Comunica't

Celler
Vendes/Esdeveniments
Fundador
Vinya i Celler

Com podem ajudar-te?

Pau Peyri Pellicer

Viticultor i Enòleg

Autòcton de Porrera, fill de viticultors locals i amb més de 16 anys d’experiència al sector del vi.

Després de 7 anys treballant a cellers locals, Pau decideix començar la carrera d’Enologia a la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona i fer un pas més enllà.

Després d’acabar la carrera marxa a la zona de Porto, a Portugal, on coneixerà un món vitivinícola de noves dimensions i completament diferent al que havia conegut al Priorat.

Després de la seva experiència a Portugal decideix tornar a Catalunya i després d’una pa-rada al Penedès, acaba tornant a la seva llar, al Priorat.

Josep Riba Comaposada

Responsable Enòleg i Viticultor

Pep està al càrrec de les nostres vinyes i elabora els nostres vins.

Original de Santa Coloma de Queralt, amb una llarga experiència com a enginyer civil, la seva vida dóna un gir durant un viatge a l’Austràlia on es va trobar amb la viticultura, experiència que l’enamora i canvia el rumb de la seva vida.

Al tornar a casa decideix formar-se com a enòleg a la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona.

Durant els darrers 7 anys ha tingut l’oportunitat de treballar a Napa Valley (Califòrnia), Penedès, Gredos i actualment al Priorat.

Audrey García

Vendes i Esdeveniments

Ajuda gestionant diferents àrees com l’administració, el màrqueting i l’enoturisme… cuidant de la vinya i ajudant a la bodega quan surgeix l’oportunitat.

Nascuda a Brest (França), l’Audrey és francesa amb arrels andaluses. Filla de pares militars, la seva infància ha sigut marcada per mudances i estàncies, el que li ha donat el gust pels viatges.

Enòloga i enginyera agrònoma de formació, va treballar en varies regions vitícoles prestigioses: Bordeus, Borgonya, Châteauneuf-duPape. Va descobrir el Priorat de casualitat, al fer sis mesos de pràctiques en una bodega de la zona, i es va enamorar. Així que, dos dies desprès d’acabar la carrera va fer les maletes per establir-se a Poboleda. Després d’uns mesos treballant a la vinya i en els vins en diferents bodegues, va arribar a Clos Pachem per formar part d’un nou projecte.

Apassionada pel món del vi, dedica el seu temps lliure a cuidar una hectàrea de vinya per compte propi.

Michael Grupper

Fundador

Fundador i gerent actiu a Clos Pachem.

Nascut a França, fill de mare suïssa i pare francès.
El seu pare, gran amant de la cultura del vi, li va ensenyar i va compartir amb ell aquesta passió.

Michel, format com a metge cirurgià, (actualment segueix al capdavant d’una fundació mèdica que ajuda a nens en països subdesenvolupats) ha participat durant més de 20 anys en associacions d’esdeveniments del món del vi. És també cofundador d’un “celler urbà” a París (Les Vignerons Parisiens) així combina feina i passió.

Fa 10 anys l’atzar el va portar al Priorat, quedant fascinat pel paisatge i per les persones d’aquest territori vinícola.
D’aquí sorgeix Clos Pachem com a resposta d’aquestes vivències i una passió que no te fi.

Situat al casc antic de Gratallops, el celler ens mostra com la sostenibilitat es pot manifestar de diferents maneres: amb l’arquitectura, el paisatge i les persones.

Reserves

Envia la sol·licitud de reserva o contacta directament amb nosaltres a admin@clospachem.com o a l’ (+34) 621 229 185

Comunícate

Bodega
Ventas/Eventos
Fundador
Viña y Bodega

¿Cómo podemos ayudarte?