Notícies & Premis

En els mitjans

La contundència de la subtilesa

Un nou celler de Gratallops irromp amb força al panorama vitivinícola català amb la voluntat de sumar

Acrónimos, revista de arquitectura

Unos apuntes sobre el edificio de la bodega Clos Pachem y su construcción, obra de Harquitectes.

El Croquis

Bodegas Clos Pachem. Clos Pachem Winery

Premis & Concursos

Gilbert & Gaillard

2019 CAMÍ DE LA MINA – 93 Points

Andreas Larsson

Best Sommelier of the World 2007 / 2019 CAMÍ DE LA MINA – 92 Points

Premio Miquel Hudin – 2018

Clos Pachem – Negre 2018

Totes les notícies

Gilbert & Gaillard

2019 CAMÍ DE LA MINA – 93 Points

Andreas Larsson

Best Sommelier of the World 2007 / 2019 CAMÍ DE LA MINA – 92 Points

Premio Miquel Hudin – 2018

Clos Pachem – Negre 2018

La contundència de la subtilesa

Un nou celler de Gratallops irromp amb força al panorama vitivinícola català amb la voluntat de sumar

Paco Rubio

Nacional / Events

Nascut a Usagre ( Badajoz), es forma a Hosteleria i Turisme a l’Escola d’Hostaleria de Cambrils ( Tarragona ). Després completa la seva formació treballant a diferents establiments hotelers de França, Anglaterra i Suïssa, tornant a Barcelona per treballar a l’Hotel Arts, on és nomenat Sumiller de l’Hotel.

Després, el naixement de les seves filles fa canviar el seu rumb i encaminar la seva carrera professional al món comercial, sempre vinculat al vi.

Diferents experiències laborals en els diferents aspectes de la comercialització del vi, el dirigeixen a aterrar al cor del Priorat.

Pau Peyri Pellicer

Viticultor i Enòleg

Autòcton de Porrera, fill de viticultors locals i amb més de 16 anys d’experiència al sector del vi.

Després de 7 anys treballant a cellers locals, Pau decideix començar la carrera d’Enologia a la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona i fer un pas més enllà.

Després d’acabar la carrera marxa a la zona de Porto, a Portugal, on coneixerà un món vitivinícola de noves dimensions i completament diferent al que havia conegut al Priorat.

Després de la seva experiència a Portugal decideix tornar a Catalunya i després d’una pa-rada al Penedès, acaba tornant a la seva llar, al Priorat.

Josep Riba Comaposada

Responsable Enòleg i Viticultor

Pep està al càrrec de les nostres vinyes i elabora els nostres vins.

Original de Santa Coloma de Queralt, amb una llarga experiència com a enginyer civil, la seva vida dóna un gir durant un viatge a l’Austràlia on es va trobar amb la viticultura, experiència que l’enamora i canvia el rumb de la seva vida.

Al tornar a casa decideix formar-se com a enòleg a la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona.

Durant els darrers 7 anys ha tingut l’oportunitat de treballar a Napa Valley (Califòrnia), Penedès, Gredos i actualment al Priorat.

Gemma Morató

Directora de Vendes & Sommelier

Vaig créixer al Penedès, envoltada de vinyes i d’una vibrant cultura del vi i em van influir des de ben petita. A la universitat em vaig llicenciar en Llengua Espanyola i després vaig ser professora, feina que vaig compaginar amb la meva formació en qualitat i, posteriorment, vaig treballar com a Responsable de Qualitat.

En el meu temps lliure m’agradava visitar cellers, tastar una gran varietat de vins i conèixer qui els feia. Em vaig adonar que m’agradaria treballar al sector vinícola, així que vaig estudiar Comerç Exterior i també Sommelieria i vaig treballar a diversos cellers del Penedès i dels voltants.

Seguir la teva passió és una experiència molt enriquidora, especialment treballant en un lloc de somni com és el Priorat i en particular aquest increïble celler i , ara, compartint els seus vins amb el món.

Michael Grupper

Fundador

Fundador i gerent actiu a Clos Pachem.

Nascut a França, fill de mare suïssa i pare francès.
El seu pare, gran amant de la cultura del vi, li va ensenyar i va compartir amb ell aquesta passió.

Michel, format com a metge cirurgià, (actualment segueix al capdavant d’una fundació mèdica que ajuda a nens en països subdesenvolupats) ha participat durant més de 20 anys en associacions d’esdeveniments del món del vi. És també cofundador d’un “celler urbà” a París (Les Vignerons Parisiens) així combina feina i passió.

Fa 10 anys l’atzar el va portar al Priorat, quedant fascinat pel paisatge i per les persones d’aquest territori vinícola.
D’aquí sorgeix Clos Pachem com a resposta d’aquestes vivències i una passió que no te fi.

Situat al casc antic de Gratallops, el celler ens mostra com la sostenibilitat es pot manifestar de diferents maneres: amb l’arquitectura, el paisatge i les persones.

Reserves

Envia la sol·licitud de reserva o contacta directament amb nosaltres a winetourism@clospachem.com o a l’  (+34) 621 690 521

Comunica't

Celler
Export
Nacional / Events
Fundador
Vinya i Celler

Com podem ajudar-te?

Comunícate

Bodega
Export
Nacional / Eventos
Fundador
Viña y Bodega

¿Cómo podemos ayudarte?