Clos Pachem és un homenatge a projectes que transcendeixen generacions, com els bons vins.

Ens apassiona el Priorat: els seus turons escarpats, la franquesa de la seva gent i la seva cultura. Terres vius que produeixen vins vibrants.

La Garnatxa i la Carinyena del Priorat, combinades amb la història d’aquesta terra, la seva gent, la nostra dedicació i la cerca de la sostenibilitat: això és el que representen i transmeten els vins de Clos Pachem.

Us convidem a conèixer millor el nostre sòl i les aromes dels nostres vins a través d’una visita.

Clos Pachem està obert per compartir amb vosaltres la nostra filosofia, mostrar tots els vessants de nostre edifici i presentar els nostres vins de dilluns a divendres i els caps de setmana, amb reserva prèvia.

CLOS PACHEM

Una visita imprescindible per als interessats en la sostenibilitat i els vins.

Visita: el celler

Degustació: Tast de 4 vins.

Durada: 1 h 45

Preu: 25€ per persona

Nombre de visitants: màxim 14 persones

*Es pot afegir una selecció de formatges i embotits por 12 € per persona*

Visita disponible en català, castellà, anglès i francès

PLANASSOS

A Clos Pachem reconeixem que no hi ha vi sense terra, sense paisatge i sense les mans curoses que es dediquen a la vinya.

Visita: al celler i a la vinya Planassos.

Degustació: Tast dels nostres 5 vins, acompanyats de un aperitiu.

Durada: aproximadament 3 hores

Preu: 75€ per persona

Nombre de visitants: màxim 4 persones, mínim 2 persones.

Important: aquesta visita requereix bona mobilitat, calçat adequat i no és recomanada per a nens. És molt recomanable portar un barret i crema solar.

De l’1 de maig al 30 de setembre, les visites només estan disponibles a les 9:30 del matí.

Del 30 de setembre a l’1 de maig, la disponibilitat del recorregut està pendent.

Política de cancel·lació: 48 hores per a reemborsament complet. Menys de 48 hores, només es permetrà un canvi de data.

Visita disponible en català, castellà, anglès i francès

ESSÈNCIA DEL VI

Explora les tècniques que fem servir en el nostre procés d’elaboració de vi.

Visita: al celler, tast des de els depòsits

Degustació: Tast de 4 vins amb un aperitiu

Durada: aproximadament 3 hores

Preu: 59€ per persona

Nombre de visitants: mínim 2 persones

Visita disponible en català, castellà, anglès i francès

VISITA ARQUITECTÒNICA

Pensada per als amants de l’arquitectura.

Visita: recorregut complet del celler, presentació de la construcció i explicacions arquitectòniques

Degustació: Tast comentat de 4 vins.

Durada: 2 h 30

Preu: 34€ per persona

Nombre de visitants: màxim 14 persones

*Es pot afegir una selecció de formatges i embotits per 12 € per persona.*

Visita disponible en català, castellà, anglès i francès

Reserves

Envia la sol·licitud de reserva o contacta directament amb nosaltres a winetourism@clospachem.com o a l’  (+34) 621 690 521

Paco Rubio

Nacional / Events

Nascut a Usagre ( Badajoz), es forma a Hosteleria i Turisme a l’Escola d’Hostaleria de Cambrils ( Tarragona ). Després completa la seva formació treballant a diferents establiments hotelers de França, Anglaterra i Suïssa, tornant a Barcelona per treballar a l’Hotel Arts, on és nomenat Sumiller de l’Hotel.

Després, el naixement de les seves filles fa canviar el seu rumb i encaminar la seva carrera professional al món comercial, sempre vinculat al vi.

Diferents experiències laborals en els diferents aspectes de la comercialització del vi, el dirigeixen a aterrar al cor del Priorat.

Pau Peyri Pellicer

Viticultor i Enòleg

Autòcton de Porrera, fill de viticultors locals i amb més de 16 anys d’experiència al sector del vi.

Després de 7 anys treballant a cellers locals, Pau decideix començar la carrera d’Enologia a la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona i fer un pas més enllà.

Després d’acabar la carrera marxa a la zona de Porto, a Portugal, on coneixerà un món vitivinícola de noves dimensions i completament diferent al que havia conegut al Priorat.

Després de la seva experiència a Portugal decideix tornar a Catalunya i després d’una pa-rada al Penedès, acaba tornant a la seva llar, al Priorat.

Josep Riba Comaposada

Responsable Enòleg i Viticultor

Pep està al càrrec de les nostres vinyes i elabora els nostres vins.

Original de Santa Coloma de Queralt, amb una llarga experiència com a enginyer civil, la seva vida dóna un gir durant un viatge a l’Austràlia on es va trobar amb la viticultura, experiència que l’enamora i canvia el rumb de la seva vida.

Al tornar a casa decideix formar-se com a enòleg a la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona.

Durant els darrers 7 anys ha tingut l’oportunitat de treballar a Napa Valley (Califòrnia), Penedès, Gredos i actualment al Priorat.

Gemma Morató

Directora de Vendes & Sommelier

Vaig créixer al Penedès, envoltada de vinyes i d’una vibrant cultura del vi i em van influir des de ben petita. A la universitat em vaig llicenciar en Llengua Espanyola i després vaig ser professora, feina que vaig compaginar amb la meva formació en qualitat i, posteriorment, vaig treballar com a Responsable de Qualitat.

En el meu temps lliure m’agradava visitar cellers, tastar una gran varietat de vins i conèixer qui els feia. Em vaig adonar que m’agradaria treballar al sector vinícola, així que vaig estudiar Comerç Exterior i també Sommelieria i vaig treballar a diversos cellers del Penedès i dels voltants.

Seguir la teva passió és una experiència molt enriquidora, especialment treballant en un lloc de somni com és el Priorat i en particular aquest increïble celler i , ara, compartint els seus vins amb el món.

Michael Grupper

Fundador

Fundador i gerent actiu a Clos Pachem.

Nascut a França, fill de mare suïssa i pare francès.
El seu pare, gran amant de la cultura del vi, li va ensenyar i va compartir amb ell aquesta passió.

Michel, format com a metge cirurgià, (actualment segueix al capdavant d’una fundació mèdica que ajuda a nens en països subdesenvolupats) ha participat durant més de 20 anys en associacions d’esdeveniments del món del vi. És també cofundador d’un “celler urbà” a París (Les Vignerons Parisiens) així combina feina i passió.

Fa 10 anys l’atzar el va portar al Priorat, quedant fascinat pel paisatge i per les persones d’aquest territori vinícola.
D’aquí sorgeix Clos Pachem com a resposta d’aquestes vivències i una passió que no te fi.

Situat al casc antic de Gratallops, el celler ens mostra com la sostenibilitat es pot manifestar de diferents maneres: amb l’arquitectura, el paisatge i les persones.

Comunica't

Celler
Export
Nacional / Events
Fundador
Vinya i Celler

Com podem ajudar-te?

Comunícate

Bodega
Export
Nacional / Eventos
Fundador
Viña y Bodega

¿Cómo podemos ayudarte?