Notícies & Premis

En els mitjans

La contundència de la subtilesa

Un nou celler de Gratallops irromp amb força al panorama vitivinícola català amb la voluntat de sumar

Acrónimos, revista de arquitectura

Unos apuntes sobre el edificio de la bodega Clos Pachem y su construcción, obra de Harquitectes.

El Croquis

Bodegas Clos Pachem. Clos Pachem Winery

Premis & Concursos

Gilbert & Gaillard

2019 CAMÍ DE LA MINA – 93 Points

Andreas Larsson

Best Sommelier of the World 2007 / 2019 CAMÍ DE LA MINA – 92 Points

Premio Miquel Hudin – 2018

Clos Pachem – Negre 2018

Totes les notícies

Gilbert & Gaillard

2019 CAMÍ DE LA MINA – 93 Points

Andreas Larsson

Best Sommelier of the World 2007 / 2019 CAMÍ DE LA MINA – 92 Points

Premio Miquel Hudin – 2018

Clos Pachem – Negre 2018

La contundència de la subtilesa

Un nou celler de Gratallops irromp amb força al panorama vitivinícola català amb la voluntat de sumar

Clos Pachem en Instagram

Comunica't

Celler
Vendes/Esdeveniments
Fundador
Vinya i Celler

Com podem ajudar-te?

Pau Peyri Pellicer

Viticultor i Enòleg

Autòcton de Porrera, fill de viticultors locals i amb més de 16 anys d’experiència al sector del vi.

Després de 7 anys treballant a cellers locals, Pau decideix començar la carrera d’Enologia a la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona i fer un pas més enllà.

Després d’acabar la carrera marxa a la zona de Porto, a Portugal, on coneixerà un món vitivinícola de noves dimensions i completament diferent al que havia conegut al Priorat.

Després de la seva experiència a Portugal decideix tornar a Catalunya i després d’una pa-rada al Penedès, acaba tornant a la seva llar, al Priorat.

Josep Riba Comaposada

Responsable Enòleg i Viticultor

Pep està al càrrec de les nostres vinyes i elabora els nostres vins.

Original de Santa Coloma de Queralt, amb una llarga experiència com a enginyer civil, la seva vida dóna un gir durant un viatge a l’Austràlia on es va trobar amb la viticultura, experiència que l’enamora i canvia el rumb de la seva vida.

Al tornar a casa decideix formar-se com a enòleg a la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona.

Durant els darrers 7 anys ha tingut l’oportunitat de treballar a Napa Valley (Califòrnia), Penedès, Gredos i actualment al Priorat.

Audrey García

Vendes i Esdeveniments

Ajuda gestionant diferents àrees com l’administració, el màrqueting i l’enoturisme… cuidant de la vinya i ajudant a la bodega quan surgeix l’oportunitat.

Nascuda a Brest (França), l’Audrey és francesa amb arrels andaluses. Filla de pares militars, la seva infància ha sigut marcada per mudances i estàncies, el que li ha donat el gust pels viatges.

Enòloga i enginyera agrònoma de formació, va treballar en varies regions vitícoles prestigioses: Bordeus, Borgonya, Châteauneuf-duPape. Va descobrir el Priorat de casualitat, al fer sis mesos de pràctiques en una bodega de la zona, i es va enamorar. Així que, dos dies desprès d’acabar la carrera va fer les maletes per establir-se a Poboleda. Després d’uns mesos treballant a la vinya i en els vins en diferents bodegues, va arribar a Clos Pachem per formar part d’un nou projecte.

Apassionada pel món del vi, dedica el seu temps lliure a cuidar una hectàrea de vinya per compte propi.

Michael Grupper

Fundador

Fundador i gerent actiu a Clos Pachem.

Nascut a França, fill de mare suïssa i pare francès.
El seu pare, gran amant de la cultura del vi, li va ensenyar i va compartir amb ell aquesta passió.

Michel, format com a metge cirurgià, (actualment segueix al capdavant d’una fundació mèdica que ajuda a nens en països subdesenvolupats) ha participat durant més de 20 anys en associacions d’esdeveniments del món del vi. És també cofundador d’un “celler urbà” a París (Les Vignerons Parisiens) així combina feina i passió.

Fa 10 anys l’atzar el va portar al Priorat, quedant fascinat pel paisatge i per les persones d’aquest territori vinícola.
D’aquí sorgeix Clos Pachem com a resposta d’aquestes vivències i una passió que no te fi.

Situat al casc antic de Gratallops, el celler ens mostra com la sostenibilitat es pot manifestar de diferents maneres: amb l’arquitectura, el paisatge i les persones.

Reserves

Envia la sol·licitud de reserva o contacta directament amb nosaltres a admin@clospachem.com o a l’ (+34) 621 229 185